31 Aralık 2009 Perşembe

Kaspersky İnternet Security 2010 Harbiden Yasal Key :)

bi süre önce windows 7 parti ile ilgili yazılım firmalarının bazıları kampanya yapmıştı.bunlardan biri de kaspersky.bende haliyle bu kampanyaya katılıp bi kaç key almıştım.bi tanesini şu an kendim kullanıyorum diğerlerini dağıtma kararı aldım.ilk aldığım zaman bir yıllıktı şu an en fazla 3 ay geçmiştir.yani 9 aylık key var.vereceğim lisans kara liste kaçak göçek değildir.sahibinden 1. eldir.ve özellikle belirtiyorum tamamen yasaldır.neyse isteyen olursa diğer yazılarımda belirttim ne yapılması gerektiğini.hadi kolay gelsin.

NOT: sadece kis 2010 içindir bilginize.

29 Aralık 2009 Salı

Google Wave'den Bi Kaç Resim


Ve Yeniden Google Wave

bir süredir davetiye dağıtımı yapamadığımız google wave hizmetine tekrar davetiye dağıtımına başladık.davetiye almak için reklamlara[ekşın olsun diye reklam aldık :))] tıklamanıza gerek yok üye olmanıza gerek yok yorum yazmak ve bir adet gmail e sahip olmak yeterli.bide davetiye kabul eden arkadaşlar bi zahmet girsin de denemeler yapalım bunları da burda paylaşalım.

3 Aralık 2009 Perşembe

Bide Lockerz Olayına Girelim Bakalım

2-3 gün oldu lockerz.com a üye oldum.bakalım hediye filan alabilecek miyiz.üye olmak isteyenler için gene davetiyelerim mevcut yorum yazmak yeterli.bu olaya ayrıntılı bi yazı yazmak lazım aslında.

1 Aralık 2009 Salı

Torrent Davetiyelerini Dağıtmaya Başlayalım (www.tektorrent.net)

Vakti zamanında bulacam diye yırtındığım torrent davetiyeleri artık fazlasıyla elimde burdan yavaş yavaş dağıtalım artık.davetiye dağıtılacak site tektorrent.net.Yeni başlayanlar için iyi sayılabilir.Genelde seed desteği fazla olmayan bi site ama olsun bi site bi film bi oyun demektir.Her zaman dediğim gibi bi gün bu yazılanları birileri okursa yorum yazsınlar davetiyelerini yollayım.mail adresleriniz de lazım tabi.